Del 6 al 10 de novembre, se celebrarà la Setmana de l’Emprenedoria i Digitalització del Maresme, oferint una combinació de càpsules formatives, experiències d’emprenedoria local i conferències amb experts en diversos àmbits. Com sempre, l’esdeveniment culminarà amb una sessió de Networking per fomentar les connexions i la interacció professional entre tots els participants.

 

En línia amb les edicions anteriors, les sessions formatives es realitzaran en línia, i el divendres 10 de novembre, hi haurà una jornada presencial al Club Nàutic El Balís de Sant Andreu de Llavaneres. La consellera de Desenvolupament Econòmic del Consell Comarcal del Maresme, Noemí Llorens, inaugurarà la jornada, que abordarà temes d’actualitat relacionats amb la digitalització, com la transformació digital B2B, la ciberseguretat i l’impacte de les xarxes socials en el creixement empresarial. Les conferències seran impartides per experts de renom com Andoni Rodríguez, especialista en formació i consultoria, Genís Margarit, expert en ciberseguretat, i Long Li Xue, influencer reconegut.

A més de la jornada presencial, la digitalització serà un tema recurrent al llarg de la Setmana, amb càpsules específiques que tractaran qüestions com l’ús d’Instagram i la millora de l’eficiència en les reunions en línia. També es parlarà de l’emprenedoria femenina, de l’economia social i solidària i del camí cap a la internacionalització dels negocis. Tres emprenedores del Maresme, actives en àmbits com l’horticultura, la gastronomia i la dietètica, compartiran les claus del seu èxit.

Accedeix AQUÍ al programa i la  pàgina d’inscripció de la Setmana.