El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme presenta amb orgull el segon vídeo de la seva campanya estacional. Aquesta entrega està dedicada a la tardor i ressalta els encants d’aquesta comarca en aquesta estació de l’any, destacant la natura, la cultura i la gastronomia, tot amb un toc especial de turisme familiar i cicloturisme.

 

Sota el lema “Maresme, de mar i de munt”, aquest segon vídeo ofereix una mirada més profunda a les dues cares de la comarca, amb paisatges que es fusionen harmoniosament, convertint-la en un petit oasi. El clima de la tardor al Maresme, amb les seves nits fresques i dies encara càlids, ofereix l’oportunitat perfecta per a gaudir de la platja amb la família i practicar esports a la natura. El cicloturisme i l’equitació són només algunes de les emocionants activitats que es mostren en el vídeo, juntament amb els punts culminants de la cultura local, com biblioteques i museus. La gastronomia ocupa un lloc destacat, tant al gaudir dels productes locals a la taula com en la seva compra als mercats municipals.

Així, el turisme familiar, el cicloturisme, el turisme cultural, de natura i gastronòmic es combinen en aquest segon producte audiovisual de la campanya. Aquest vídeo posa de manifest que el Maresme ofereix una variada oferta turística durant tot l’any, fent un pas més en la desestacionalització del turisme.

Aquesta campanya té com a objectiu reforçar la posició del Maresme com una de les destinacions principals per a les vacances. No només busca atreure turistes, sinó també connectar-los amb la vida local, fomentant la unió entre visitants i residents i assegurant la sostenibilitat d’un dels motors econòmics de la comarca. La sostenibilitat ha estat un element clau en el treball del Maresme durant diversos anys, com ho demostra el projecte “Compromís per a la sostenibilitat Biosphere”.

Aquest segon vídeo destaca diversos punts d’interès com el Museu Romà de Premià de Mar, les onades del Maresme, l’escola d’interpretació +q TEATRE d’El Masnou, el Mercat d’Arenys de Mar, la biblioteca Can Manyer i els Forns Romans de Vilassar de Dalt, el restaurant Can Pallofa i el Càmping Enmar de Pineda de Mar, la Hípica Barranco de Dosrius, Blaumar de Mataró i l’escola taller de ceràmica d’Argentona.