El carrer d’Estrasburg a Mataró s’engalana amb un regal verd proporcionat per l’empresa Aboca España, que té la seva seu a la ciutat.

 

La filial de la companyia italiana Aboca va iniciar la seva expansió internacional fa dues dècades a Mataró. Per commemorar aquesta efemèride, han donat a la ciutat un total de 20 arbres que milloraran l’entorn del carrer d’Estrasburg i la passera de vianants que connecta la plaça de França amb l’Hospital.

L’alcalde de Mataró, David Bote, i el director general d’Aboca España, Salvatore Gargano, van ser presents en la plantació simbòlica d’un dels arbres cedits. També van assistir a l’esdeveniment el cònsol d’Itàlia a Espanya, Emanuele Manzitti, el regidor de Verd Urbà de l’Ajuntament de Mataró, José Antonio Ricis, i el director general de l’Asociación para el Autocuidado de la Salud (ANEFP), Jaume Pey.

Aquests arbres, concretament exemplars de lledoners, tipuanes i xicrandes, contribuiran a embellir i fer més saludable el trajecte que uneix la plaça de França amb l’Hospital de Mataró. Aboca España és coneguda per desenvolupar productes sanitaris a partir de substàncies 100 % naturals i biodegradables, que prioritzen el respecte pel cos humà i el medi ambient. Aquesta empresa va fundar la seva filial espanyola a Mataró el 2003 i des d’aquí ha expandit la seva presència a nivell internacional. Els seus productes són presents a farmàcies d’arreu d’Espanya.