La Mostra d’Entitats de Cerdanyola celebra enguany la seva catorzena edició amb un programa ric en activitats. Diverses associacions, amb la coordinació de l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats de l’Ajuntament, promouen dos dies de celebració al barri: el 28 i 29 d’octubre.

 

Aquest esdeveniment esdevé el punt de trobada de la ciutadania amb l’objectiu de crear sinergies que enriqueixin la convivència, amb un propòsit comú: la cohesió social i cultural.

El dissabte 28 d’octubre, a partir de les 17 hores, a l’Institut Escola Mar Mediterrània, es podrà gaudir d’un recital de poesia a càrrec de l’Associació Cultural de Cerdanyola i d’una representació teatral del Col·lectiu de Teatre EPMA, seguint l’esperit de la tretzena edició.

El diumenge 29 d’octubre, la plaça de l’Onze de Setembre serà l’escenari de la Mostra d’Entitats, on es disposaran una trentena de paradetes de les diferents associacions. Els joves de MAT – PES Salesians i Espai Jove de Cerdanyola seran els encarregats de presentar les diferents actuacions i activitats que tindran lloc al llarg de la jornada.

Per començar el dia amb una novetat, enguany es canvia la cercavila de gegants per la Boetucada, la banda de percussió de l’Escola Camí del Cros. A les 9.30 hores començarà a escalfar motors i donarà el tret de sortida amb una gran actuació.

A partir de les 10 hores, les diferents entitats mostraran les seves danses tradicionals als assistents. Es podran veure danses senegaleses, andaluses, marroquines i espectacles com el kung fu i el playback. A les 13.10 hores, l’Associació Inb Zaydoun oferirà un gran concert per concloure la celebració.

Per als més joves, hi haurà una zona de jocs i tallers on es podrà gaudir de la pintura, els escacs i altres activitats, tot a càrrec de les diferents entitats i col·lectius, com els de l’Espai Jove de Cerdanyola.

Els participants en aquesta catorzena edició de la Mostra d’Entitats, que ja és un referent de l’associacionisme a la ciutat, són:

Col·lectiu de Teatre EPMA / Assoc. Cultural de Cerdanyola / Assoc. AJII / Assoc. Cultural Islàmica Annour / / Assoc. cultural i recreativa casal del Barrio / Assoc. Cultural i Social Badenya / Assoc. de veïns Cerdanyola / Assoc. Foto Cine Mataró de U.E.C. / Assoc. Gent gran de Cerdanyola / Assoc. Guineans i Amics del Maresme / Assoc. Jama Kafo / Assoc. Jimayoor / Assoc. Montse Mompart / Assoc. Murciana Virgen de las Maravillas / Assoc. Tambacounda / Casa de Andalucía / Círculo Flamenco en Mataró / Club d’Escacs Cerdanyola / Espai Gatassa / Espai Jove Cerdanyola / Fundació Maresme / MAT – PES Salesians Sant Jordi / CFA Can Noè / Casal de Argentina en Mataró / Associació in zaydoun / Associació d’empresaris xinesos del tèxtil i la confecció / El Panal / La Boetucada