Arenys de Mar, Caldes d’Estrac, Mataró, Òrrius, Sant Andreu de Llavaneres, Santa Susanna, Sant Vicenç de Montalt i Tordera són els municipis on s’han enregistrat escenes de la sèrie.

 

Aquest dimecres, Movistar+ estrena la sèrie “La Mesías”, dirigida per la reconeguda parella de directors coneguts com “Los Javis”, Javier Calvo i Javier Ambrosi. La sèrie, que s’ha rodada en diverses localitzacions del Maresme, inclou vuit municipis com a escenaris, demostrant la capacitat de la comarca per atreure produccions audiovisuals de renom.

La Maresme Film Commission, un servei del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, ha jugat un paper fonamental en la promoció dels municipis com a destinacions per a rodatges. Aquest servei ha col·laborat en l’agilització de permisos i tràmits per a la filmació en aquests municipis.

Les escenes de “La Mesías” es van rodar en diversos llocs del Maresme. Arenys de Mar va acollir algunes escenes a la icònica discoteca Johnny’s, mentre que a Mataró, les càmeres van gravar a l’escola Maristes Valldemia i Can Pilé. Altres localitzacions inclouen el centre cívic Can Mestres, el CAP i el carrer de la Pèrgola d’Òrrius, així com diverses residències privades a Caldes d’Estrac, Santa Susanna, Sant Vicenç de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres. A aquest darrer municipi, també es va utilitzar un dels túnels de la carretera, així com la carretera Riera de Pineda de Tordera.

“La Mesías” es va preestrenar durant el Festival de San Sebastián, on va rebre elogis de la crítica. Amb set capítols, la sèrie narra un drama familiar gairebé apocalíptic que explora temes de fe des d’una perspectiva fosca i dolorosa.

La trama de la sèrie està inspirada en el grup religiós musical Flos Mariae, de set germanes del Gironès, que a la ficció reben el nom de Stella Maris. Les cançons, composades pel duo Hidrogenesse, ja es perfilen com a èxits virals segons els crítics de televisió.

“La Mesías” compta amb un impressionant elenc d’actors, incloent noms com Macarena García, Roger Casamajor, Lola Dueñas, Carmen Machi, Ana Rujas, així com els cantants Albert Pla i Amaia Romero. L’estrena de la sèrie ve precedida de crítiques positives que n’auguren l’èxit.