L’Organisme, impulsat pel Departament d’Igualtat i Feminismes, desplega els Serveis de Denúncies i Atenció a les Víctimes de Discriminació.

El Maresme acollirà la presentació dels serveis de l’Oficina d’Igualtat de Tracte i No Discriminació, un organisme impulsat pel Departament d’Igualtat i Feminismes per implementar la Llei 19/2020 d’Igualtat de Tracte i No-Discriminació.

Aquest organisme, que compta amb un equip amb perfils jurídics i psicosocials, posa en marxa el servei de denúncies i atenció a les víctimes de discriminació. A més, rep les denúncies i inicia els procediments administratius necessaris per donar-los seguiment i proporciona un suport de qualitat a les persones afectades per la discriminació.

La presentació tindrà lloc el proper 18 d’octubre a la Sala d’Actes del Cafè de Mar a Mataró, i es realitzarà en dues sessions. La sessió del matí s’adreça específicament a l’administració pública i al personal tècnic, als quals s’oferirà una formació introductòria sobre el contingut de la Llei 19/2020. La sessió de la tarda està dirigida a les entitats de la comarca.

Horaris de les sessions:

Sessió de matí (adreçada a les administracions i personal tècnic): De 11h a 12h, presentació de l’Oficina d’Igualtat de Tracte i No Discriminació. De 12.30h a 14h, formació introductòria sobre la Llei 19/2020.

Sessió de tarda (adreçada a les entitats): De 18h a 19h.

Per assistir-hi, cal enviar el formulari d’inscripció al Consell Comarcal del Maresme.