Els Jardins de l’Antic Escorxador es convertiran en l’escenari animat de la Festa de les entitats de Rocafonda, El Palau i l’Escorxador el proper dissabte 7 d’octubre, a partir de les 10 h. Aquest esdeveniment, organitzat per la Taula d’Entitats dels barris de Rocafonda, El Palau i l’Escorxador amb la coordinació de l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats, busca destacar la riquesa social, cultural i esportiva dels barris i promoure la participació i col·laboració entre les entitats i els veïns.

La festa, que s’estendrà fins al migdia, oferirà una gran varietat d’activitats com tallers, inflables, un concurs per crear el cartell de la propera festa del barri l’any 2024 i diverses actuacions, com ara danses country, balls africans, sessions de zumba, una cercavila de gegants i sevillanes.

Amb la participació activa d’una trentena d’entitats i serveis municipals, com l’Associació Alfabet N’ko, Càritas Mataró, Creu Roja, Biblioteca Antoni Comas, Club Ciclista Bmx Mataró, entre d’altres, la festa representa una oportunitat per a la comunitat de gaudir d’una jornada animada i diversa.

Aquesta iniciativa no només celebra la vida dels barris, sinó que també serveix com a plataforma per generar sinergies entre les entitats i promoure accions col·lectives que millorin la vida comunitària a Rocafonda, El Palau i l’Escorxador.