El pròxim 16 d’octubre, coincidint amb el Dia de les Escriptores, se celebrarà la tradicional Trobada d’escriptores del Maresme, organitzada pel Consell Comarcal.

 

Aquest esdeveniment cultural tindrà lloc 16 d’octubre, a 2/4 de 7 de la tarda, al Saló de Pedra d’Argentona i tindrà com a convidada d’honor l’escriptora local Emilia Illamola Ganduxé.

La Trobada d’escriptores és una oportunitat perquè les dones escriptores de la comarca intercanviïn opinions, promocionin les seves obres, i es presentin les novetats literàries de l’any. En aquesta edició, l’homenatjada serà Emilia Illamola Ganduxé, una destacada autora d’Argentona i una activista compromesa amb la cultura catalana.

Emilia Illamola es suma a la llista d’il·lustres escriptores del Maresme que han estat reconegudes en edicions anteriors de la Trobada, com ara Maria Català Serra, Susana Gil Micó, Carme Colomer Planas, Carme Rovira Ros, Maria Teresa Bertran (la Teresa d’Arenys) i Lola Casas Peña.

L’esdeveniment també comptarà amb la participació de l’editorial argentonina Voliana. A més, per facilitar l’assistència, es posarà a disposició un servei de canguratge d’infants gratuït dins del programa Temps per Cures, que es desenvoluparà al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Argentona (C/ Gran, 61, 1r pis).