El proper dilluns 2 d’octubre, l’Aula de Teatre de l’Ajuntament de Mataró inicia el seu curs 2023/24 amb un rècord històric de matriculacions. L’oferta formativa arriba a la xifra rècord de 380 alumnes, distribuïts en 23 grups diferents que cobreixen una àmplia franja d’edats, des dels sis anys fins als majors de 60.

 

En aquest nou curs, s’ha creat un grup addicional de Teatre Musical, que ara es divideix en dues classes segons l’edat: de 10 a 13 anys i de 14 a 18 anys. També s’ha incorporat un grup destinat als adults amb experiència, anomenat Taller d’Interpretació. A més, es comença un nou grup de Teatre Social per a Dones, adreçat a majors de 20 anys.

Tot i que encara hi ha algunes places disponibles, la majoria dels cursos ja estan plens.

En aquest inici de curs, l’Aula de Teatre té previst participar en diverses activitats i festivals, com ara el festival 2Terços de Mataró, on el grup d’interpretació avançada per adults presentarà l’obra “Dansa d’agost”. També participaran al festival Sense Portes d’Argentona, amb la representació del grup de dansa joves de 13 a 17 anys amb l’obra “Erosionades per l’arena”.

A més, durant aquest curs, l’Aula de Teatre mantindrà la seva col·laboració amb altres entitats de la ciutat i continuarà desenvolupant projectes conjunts, com ara la celebració del Dia Internacional del Teatre, els Assortits de teatre i música (amb l’EMMM), el programa Mataró Ciutat Creadora (amb l’EMMM i diverses associacions dels barris de la ciutat) o el 29 és dansa (organitzat per Dans Invitro).