L’alcalde, David Bote; ha rebut aquest migdia els 8 nous agents que s’han incorporat a la plantilla de la Policia Local de Mataró.

 

Aquests nous efectius, compostos per 4 dones i 4 homes, han començat a treballar a partir del dilluns, 25 de setembre. Ho fan després d’haver superat amb èxit el procés de selecció i haver completat un curs de formació bàsica per a policies de 9 mesos a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC). Durant el proper any, aquests nous agents ocuparan places que havien quedat sense cobrir, i estaran en un període de pràctiques supervisades pels comandaments del cos.

Actualment, gairebé 500 persones aspiren a cobrir les 10 places vacants disponibles a la Policia Local de Mataró. El procés de selecció va començar el passat 16 de setembre amb proves teòriques, i continuarà amb les proves físiques i psicotècniques. Aquest procés culminarà amb un curs de formació bàsica per a policies a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, previst per començar el proper mes de gener.