El TecnoCampus ha donat avui el tret de sortida al curs acadèmic 2023-2024, superant per primera vegada la xifra del miler d’estudiants nous que s’incorporaran a les titulacions de grau.

 

La fita arriba en un moment en què la demanda d’inscripcions ha crescut en gairebé totes les titulacions ofertes pel centre. A més, s’afegeixen dues noves opcions acadèmiques: el grau en Nutrició Humana i Dietètica i el doble grau en Turisme i Gestió del Lleure + Màrqueting i Comunitats Digitals.

La matrícula oberta a juny es complementarà amb la de setembre, amb l’oportunitat de matricular-se encara en algunes places vacants per als graus i dobles graus de Turisme i Administració d’Empreses, Turisme i Màrqueting, Logística i Negocis Marítims, Informàtica i Videojocs, Nutrició Humana i Dietètica, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, i Fisioteràpia.

Del 18 al 21 de setembre, s’han dut a terme les jornades de benvinguda als nous estudiants, que han consistit en una presentació del centre, els serveis disponibles per als estudiants i les activitats extracurriculars que poden gaudir mitjançant l’associació d’estudiants i les diferents comissions. Edu Esteve, conegut participant de la primera edició del concurs televisiu Eufòria, ha estat l’invitat especial d’aquestes jornades. Esteve, que va estudiar el doble grau en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació i Màrqueting i Comunitats Digitals, ha compartit la seva experiència al centre i ha dirigit una dinàmica de grup per ajudar els nous estudiants a conèixer-se.

A més, els estudiants han assistit a sessions específiques per al seu grau a les aules i han rebut la benvinguda a l’Auditori per part de la directora acadèmica del TecnoCampus, Elisa Sayrol. A la plaça del TecnoCampus, les diferents entitats estudiantils han informat els nous membres sobre les activitats i serveis disponibles mentre formen part de la comunitat del TecnoCampus.