A partir del proper 16 de setembre, Mataró es prepara per a una nova i emocionant temporada d’arts en viu que oferirà més de 40 espectacles i concerts per a tots els públics fins al mes de desembre. La ciutat vibrarà amb les arts escèniques i la música, amb quatre cicles destacats: la temporada estable de teatre i dansa, Sortim en Família, Fet a Mataró i la temporada musical del Foment Mataroní.

 

La ciutat de Mataró està a punt d’iniciar una temporada d’arts en viu amb una oferta eclèctica que promet entreteniment per a totes les edats. Aquesta nova temporada, que es desenvoluparà des del 16 de setembre fins al mes de desembre, omplirà els principals espais escènics i musicals de la ciutat amb més de 40 espectacles i concerts.

Els espectadors tindran l’oportunitat d’immersir-se en un món de diversitat artística gràcies als quatre cicles que conformen aquesta temporada:

  1. Temporada Estable de Teatre i Dansa: Els noms més destacats de l’escena teatral, com Sílvia Bel, Sara Espígul, Pere Arquillué, Sergi Belbel, Jordi Galceran, Josep Maria Miró, Anna Maria Ricart, Miquel Barcelona i l’escenògrafa mataronina Laura Clos “Closca”, protagonitzaran una temporada de teatre que s’iniciarà el 30 de setembre i culminarà el 15 de desembre amb una gamma d’espectacles fascinants, com “Lectura fàcil”, “Rojos”, “El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc”, “Moriu-vos” i “FitzRoy”. L’Ajuntament de Mataró, a través de la Direcció de Cultura, també ha adoptat el programa Apropa Cultura per garantir l’accessibilitat a la cultura.
  2. Sortim en Família i Concerts i Espectacles Familiars: El cicle Sortim en Família ofereix deu propostes diverses dedicades als més petits de la casa. La temporada s’iniciarà amb una festa de presentació al Pati del Cafè Nou, amb l’espectacle “Dis_order” de Pere Hosta. El Grup Xarxa Mataró i Binixiflat presentaran una selecció d’espectacles que van des de teatre fins a circ i titelles.
  3. Fet a Mataró: Can Gassol i el Cafè Nou seran els espais on es podrà gaudir de la creació en viu de nous espectacles amb el cicle Fet a Mataró. Aquests assaigs oberts permetran als espectadors veure el procés creatiu d’obres com “Verbena”, “La mecànica de l’infortuni”, “Cera”, “La innombrable. Una tragèdia mediterrània” i “Copiar”. A més, el Teatre del Cafè Nou acollirà espectacles de companyies emergents o amateurs.
  4. Temporada Musical del Foment Mataroní: El Foment Mataroní oferirà una variada selecció de concerts i espectacles, des de música de cambra fins a sarsueles i cabaret. Destaquen les produccions com “La taberna del puerto” i “Don Pasquale” de la companyia Rafató Teatre i l’Orquestra Chalumeaux, així com altres propostes com “The Gil’s Bridge” de Xavi Criado Trio i “Històries del Cabaret” a càrrec de M’N’M Sisters i Rafató Teatre.

Aquesta temporada artística a Mataró promet enriquir la vida cultural de la ciutat i oferir experiències inoblidables als seus habitants. Les entrades estaran a la venda a partir del 21 de setembre al web culturamataro.cat/entrades i a les oficines de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró. Fins al 20 de setembre, es poden adquirir abonaments per als cinc espectacles programats, amb un descompte del 40% respecte al preu de les entrades individuals.

Stronger Peripheries i Beques Nosaltres: L’Ajuntament de Mataró també col·labora en altres projectes, com Stronger Peripheries i les Beques Nosaltres, que impulsaran nous espectacles i concerts a la ciutat.

Aquesta temporada promet emocionar i inspirar als residents de Mataró i als amants de les arts en viu de tota la regió. Per a més informació i detalls sobre la programació, podeu consultar el lloc web oficial.