La tercera edició del Posidònia Fest, celebrada al Port de Mataró, ha superat les expectatives amb una xifra rècord de més de 1.200 espectadors, que van esgotar totes les entrades en la jornada de divendres.

 

El Posidònia Fest ha arribat al seu fi després d’un cap de setmana carregat de música i art a la ciutat portuària de Mataró. Aquest esdeveniment musical ha aconseguit una fita destacada en la seva tercera edició, amb un rècord de més de 1.200 espectadors que han gaudit d’una gran varietat de concerts i del Parc Maresme.

Durant els tres dies de programació, els artistes han establert una connexió especial amb el públic, creant una atmosfera única en aquest espai singular. El festival ha ofert música de gran qualitat, amb artistes tant coneguts com emergents i propostes locals.

Entre els artistes destacats d’aquesta edició es troben Pau Brugada, Flamengrass, Celeste Alías, Arnau Obiols, Neus Borrell i Miquel Joan, Albert Pla, Mar Grimalt, Mireia Vilaseca i Pol Batlle amb Rita Payés.

A més, el Posidònia Fest ha col·laborat amb l’Associació Sant Lluc per l’Art, que ha creat una impactant performance plàstica titulada “Bosc de posidònia,” amb la participació de més de 50 artistes. Aquest esdeveniment també ha comptat amb el suport del Port de Mataró, l’Ajuntament de Mataró, el Consell Comarcal del Maresme i el patrocini de Maresme Lliure, Tropical, Albera, Hotel Atenea Port, Projecte Libera d’Ecoembes, DO Alella, Lot del Maresme, Pinmat i Aigües de Mataró.

L’organització del Posidònia Fest es mostra satisfeta amb els resultats obtinguts en aquesta edició i creu que el festival ha arribat al moment de la seva consolidació, amb un historial d’actuacions que inclouen noms destacats com Maria del Mar Bonet, Pau Vallvé, Marina Rossell, Roger Mas, Albert Pla, Pol Batlle amb Rita Payés, Txell Sust, Miquel Gil, Celeste Alías, Magalí Sare, Pau Brugada, Arnau Obiols, Mar Grimalt, Jo Jet i Maria Ribot, Lia Sampai, Gessamí Boada, Caamaño & Ameixeiras, Flamengrass, Neus Borrell i Miquel Joan, Mireia Vilaseca, Cine Nuria, Golden Embers, Diode i Mama Calypso, així com els xavals tropicals.