Glifing continua innovant per motivar els seus glífers en el fascinant món de la lectura. Després d’establir una fructífera col·laboració amb la Revista Petit Sàpiens per incloure temes històrics, Glifing presenta ara el projecte “Dones estupendes”.

Aquesta iniciativa ha estat una assignatura pendent per a Glifing, però ara és una realitat. “Dones estupendes” ofereix als glífers un espai dedicat a dones que han fet història, com ara Frida Kahlo, Francesca Bonnemaison, Clara Clark o Heidi Lamarr, entre altres. A través d’aquestes sessions, els glífers tindran l’oportunitat de descobrir i conèixer les inspiradores vides d’aquestes figures mentre milloren les seves habilitats lectores i la comprensió.

Amb el recolzament de la Universitat de Barcelona i basat en l’evidència científica, Glifing ofereix un entrenament interactiu i lúdic per millorar la capacitat lectora. A més del treball amb àudios que reforcen la prosòdia, aquesta nova iniciativa també ajuda els glífers a desenvolupar habilitats clau per a la comprensió lectora, així com a enfortir la memòria i l’atenció.

L’estiu és el moment ideal per potenciar les habilitats lectores mentre es gaudeix de les vacances. Per aquest motiu, Glifing anima les famílies a involucrar-se en aquest apassionant projecte i compartir l’experiència de descobrir personatges històrics excepcionals.

Glifing és un mètode d’aprenentatge de la lectura pioner i innovador que ha captat l’interès de la comunitat educativa, comptant amb el suport del Ministeri d’Educació, que li va atorgar el segell de PIME INNOVADORA el 2020, renovat durant l’actual 2023. En col·laboració amb la Universitat de Barcelona, Glifing proporciona un entorn interactiu que converteix la lectura en un joc divertit i enriquidor.

A més, la seva participació en el SEKLab Edtech Accelerator del 2023 ha confirmat el seu potencial i reconeixement com a startup innovadora en l’àmbit educatiu.

Si voleu obtenir més informació sobre Glifing i com unir-vos al projecte “Dones estupendes”, visiteu: www.glifing.com/ca/

I a continuació, teniu un exemple de les emocionants sessions “Dones estupendes“.