Els interessats podran inscriure’s en els cursos generals durant els dies 12, 13, 14 i 15 de setembre. Aquest procés es podrà realitzar presencialment a les oficines del centre o bé a través de la plataforma d’inscripció en línia, des del dimarts 12 a les 9 hores fins al divendres 15 a les 20 hores.

 

El procés d’inscripció es divideix en dos torns. Primerament, els dies 12 i 13 de setembre, es realitzarà el torn preferent per als alumnes que hagin cursat algun dels cursos durant el 2022-23. Posteriorment, els dies 14 i 15 de setembre, s’obrirà el torn general per a totes les persones interessades.

Els cursos oferts pel CNL del Maresme cobreixen tots els nivells, des del principiant fins al superior. En el cas del nivell C2, es disposarà d’opcions de durada anual i semestral.

Les persones que no hagin estat alumnes del CPNL durant els últims 12 mesos o no disposin d’un certificat de coneixements de català, hauran de sol·licitar una prova de nivell per determinar el curs més adient per a elles. Aquesta sol·licitud es pot fer de manera telemàtica a través de la plataforma d’inscripcions o presencialment a les oficines del CNL del Maresme. Cal destacar que els certificats de nivell emesos pel CPNL tenen validesa oficial i estan alineats amb els nivells del Marc Europeu Comú de Referència (MECR) de llengües.

Per a més informació sobre l’oferta de cursos presencials i en línia, podeu consultar el lloc web del CNL del Maresme. Les sol·licituds per a la prova de nivell es poden realitzar fins al dia 27 de juliol i a partir de l’1 de setembre. Així que no ho deixeu per a l’últim moment i assegureu-vos de reservar el vostre lloc en aquesta oportunitat d’aprendre i millorar el català amb el suport del CPNL.