Aigües de Mataró ha presentat avui la seva Memòria d’Activitats que abasta el període comprès entre 2019 i 2022. Aquest document exhaustiu fa un detallat recorregut per les diverses accions que s’han dut a terme en aquests últims quatre anys, destacant especialment el seguiment de l’acompliment dels compromisos adquirits en el marc del Pacte Mundial de l’ONU.

 

Entre les diferents actuacions destacades en aquest període, el dipòsit de Bellavista s’erigeix com un dels punts més importants. Aquesta obra ha tingut un fort impacte per a l’empresa municipal i, alhora, ha contribuït positivament a la ciutat.

La finalitat d’aquesta memòria és fer conèixer de manera transparent totes les activitats, informacions i dades rellevants que s’han realitzat durant l’any passat, alhora que repassa les principals accions portades a terme en els últims quatre anys. Així mateix, es proporciona una visió econòmica de l’empresa i es detallen els projectes futurs que s’estan gestant.

A través d’aquest informe, AMSA reafirma el seu compromís amb la transparència i la voluntat de donar a conèixer totes les actuacions realitzades en el marc de la gestió municipal i pública.

La Memòria 2019-2022 també destaca el seguiment i l’acompliment dels preceptes emanats del Pacte Mundial de l’ONU, al qual l’empresa manté una forta implicació.

Aquest document representa una oportunitat única per endinsar-se en el si d’Aigües de Mataró, comprendre la tasca desenvolupada des de cada àrea per garantir un servei d’aigua integral de qualitat per a la ciutat i conèixer de primera mà les accions que s’impulsen per afrontar el Pla d’Emergència en situacions de sequera.

Per accedir a la publicació completa, podeu fer clic a l’enllaç següent: Memòria d’Activitats 2019-2022.