Aquest dijous 20 de juliol, l’acte central de campanya dels republicans ha tingut lloc amb un gran suport a la comarca del Maresme. Davant d’un centenar de persones, el cap de llista al Congrés, Gabriel Rufián, juntament amb Francesc-Marc Álvaro, Pilar Vallugera i Regina Rigau, candidata del Jovent Republicà, han destacat la importància de les eleccions del 23J per a la defensa de Catalunya i les seves llibertats en joc.

 

En l’acte, els republicans han fet una crida a la defensa de Catalunya i els seus drets i llibertats, que consideren en perill en aquestes eleccions del 23J. Pilar Vallugera, número quatre a la llista, ha destacat el compromís d’Esquerra Republicana amb l’alliberament nacional de Catalunya i al mateix temps, amb la millora del benestar quotidià dels ciutadans catalans. Segons Vallugera, és vital que les forces independentistes, antifeixistes, ecologistes i feministes ocupin tots els àmbits per avançar cap a un futur més just i lliure.

Francesc-Marc Álvaro, número tres de la candidatura, ha subratllat la història de persistència del poble català, que ha hagut de fer front a adversitats i intents d’extinció. El candidat ha reafirmat el seu compromís amb la causa republicana i la defensa dels valors que representen.

Gabriel Rufián, cap de llista al Congrés, ha tancat l’acte amb un fort missatge sobre l’importància de les eleccions del 23J. Segons Rufián, el futur de Catalunya està en joc, i aquesta jornada electoral és clau per preservar la cultura, l’escola, els serveis i infraestructures i, en definitiva, la llibertat del país. Rufián ha cridat a la participació massiva i ha alertat sobre la crescuda de la dreta i l’extrema dreta, així com la manca de valentia de l’esquerra espanyola.

Amb aquestes paraules, els republicans al Maresme han deixat palès el seu compromís amb la defensa de Catalunya i la seva aposta per un futur més just i lliure.