Flamengrass, Neus Borrell i Miquel Joan, juntament amb Mireia Vilaseca, són els músics del Maresme triats per actuar a la tercera edició del POSIDÒNIA FEST, el festival de música que se celebra al Port de Mataró els dies 31 d’agost, 1 i 2 de setembre.

 

El Maresme ha seleccionat els seus representants per a la tercera edició del POSIDÒNIA FEST, un festival de música que tindrà lloc al Port de Mataró del 31 d’agost al 2 de setembre. Amb l’objectiu de fomentar i promoure el talent local, el POSIDÒNIA FEST ha convidat els músics de la zona a presentar les seves propostes per a aquest esdeveniment. Els afortunats que actuaran a l’escenari del Parc Maresme són Flamengrass de Premià de Mar i Vilassar de Mar, Neus Borrell i Miquel Joan de Sant Pol de Mar, i Mireia Vilaseca d’Alella.

El programa del festival quedarà completat de la següent manera:

  • Dijous 31 d’agost (concerts gratuïts):

Pau Brugada

Flamengrass

Celeste Alías

  • Divendres 1 de setembre (concerts de pagament – 18€):

Arnau Obiols

Neus Borrell i Miquel Joan

Albert Pla

  • Dissabte 2 de setembre (concerts de pagament – 18€):

Mar Grimalt

Mireia Vilaseca

Pol Batlle amb Rita Payés

La principal novetat d’aquest any és que els concerts del dijous 31 d’agost seran gratuïts i oberts a tothom. Per a la resta de dies, les entrades estaran disponibles per 18€ per jornada i es podran adquirir a través de la pàgina web del festival.

El Parc Maresme serà l’epicentre d’aquest esdeveniment, un lloc encantador on l’Escenari Maresme serà el punt central. Hi haurà servei de begudes, col·laboracions d’entitats i empreses associades, així com una exposició de l’Associació Sant Lluc per l’Art, que presentarà una obra única sobre teles de grans dimensions que representarà un bosc submergit.

El POSIDÒNIA FEST pren el seu nom de les praderies de posidònia, un ecosistema essencial que es troba a prop de Mataró, abastint aproximadament 700 hectàrees. Aquesta praderia proporciona un hàbitat crucial per a una gran varietat d’espècies de peixos i altres organismes, que s’aprofiten de la seva protecció per reproduir-se. A més, la posidònia juga un paper clau com a filtre biològic, netejant les substàncies tòxiques per mantenir-les fora de circulació.

Actualment, l’Ajuntament de Mataró i el Port de Mataró, amb el suport d’altres institucions, entitats i empreses, treballen per protegir i donar a conèixer aquest preciós ecosistema marí. El POSIDÒNIA FEST compta amb el suport del Port de Mataró, l’Ajuntament de Mataró i el Consell Comarcal del Maresme.