El barret de NEM es distribuirà a través dels comerços associats i també el 24 i 25 de juliol a la parada de la cantonada del carrer Barcelona amb la Riera

 

Negoci Empresa Mataró (NEM) presenta, per catorzè any consecutiu, el barret de palla NEM de Santes. En aquesta ocasió, el barret lluirà la cinta de color blanc amb lletres impreses en color vermell i està patrocinat per l’assessoria fiscal i jurídica ETL Maresme.

El barret el començarà a distribuir avui mateix a través dels comerços vinculats a NEM, però també es podrà aconseguir a la parada que tindrà l’entitat a la cantonada del carrer Barcelona amb la Riera, els dies 24 i 25 de juliol, a un preu de 2 euros. “És una iniciativa que ha anat arrelant fins a convertir-se en un indispensable per viure Les Santes”, destaca el president de Negoci Empresa Mataró, Xavier Martín.

A més, aquest dijous, NEM ha presentat també NEM D’ESCAPE ROOM, una proposta cultural i d’oci per aquest estiu que vol ser un homenatge al 175è aniversari de la primera línia de ferrocarril Barcelona-Mataró i que ja està en funcionament. A través d’un QR, els participants han d’anar resolent diversos misteris que s’amaguen a diferents punts de la ciutat.