La nova presidenta assegura que el seu mandat servirà «per reforçar l’essència municipalista de la Diputació de Barcelona, que és la d’estar sempre al servei dels pobles i ciutats»

 

La nova presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret, ha assegurat que ostentar aquesta nova responsabilitat és un compromís que entoma «amb humilitat, però també amb convicció, orgull i il·lusió; amb un enorme sentit de la responsabilitat i amb una inequívoca vocació de servei a la ciutadania». Ho ha dit aquest dijous al Paranimf de l’Escola Industrial de Barcelona després de ser la tercera dona investida com a presidenta de la Diputació de Barcelona.

En aquest sentit, Moret ha assegurat que assumeix el llegat de Mercè Conesa i Núria Marín «per continuar treballant a favor de la igualtat efectiva entre dones i homes, i impulsant la visibilització els lideratges femenins i feministes en l’esfera política i institucional».

Moret proposa un nou projecte per al territori que, afirma, «és transversal i té com a finalitat última treballar per la qualitat de vida i el benestar de la ciutadania, però també per generar esperança, esperança en un futur ple d’oportunitats». Un projecte que, alhora, hauria de servir «per reforçar l’essència municipalista de la Diputació de Barcelona, que és la d’estar sempre al servei dels pobles i ciutats, construint des del consens, la col·laboració i la complicitat les millors polítiques públiques per transformar i millorar la vida de les persones».

El regidor de Mataró. Xesco Gomar, repeteix com a diputat pel PSC durant aquest mandat. En El mandat anterior, Gomar va ser President de l’Àrea d’Acció Climàtica, Membre de la Junta de Govern, President suplent de la Comissió Informativa i de Seguiment d’Infraestructures, Espais Naturals i Acció Climàtica. A més formava part o presidia diferents comissions i fòrums.