Seny i Rauxa” celebra la seva desena edició amb una mostra excepcional que s’inaugurarà el proper 15 de juliol a 2/4 de 7 de la tarda a La Destil·leria. Aquesta exposició commemora una dècada de col·laboració artística i comunitària sota el títol mencionat.

 

Per tercer any consecutiu, la mostra destaca pel seu meravellós treball en co-creació amb la comunitat de La Destil·leria. Professors, alumnes i socis han estat actius en el desenvolupament de l’exposició, participant en tasques de comunicació, comissariat, muntatge i tallers. Aquesta implicació única ha donat lloc a una experiència artística excepcional.

El col·lectiu de La Destil·leria, juntament amb els seus 42 artistes, han creat obres que giren al voltant de la temàtica “Hem perdut el Seny, 10 anys de Rauxa”, capturant les emocions i sensacions que la Festa Major de Mataró desperta. Durant aquests deu anys, “Seny i Rauxa les Santes” ha donat cabuda a més de 150 artistes, i amb aquesta edició volen expressar el seu agraïment a tots els participants, perquè és gràcies a ells i elles que “Seny i Rauxa a les Santes” s’ha convertit en un referent de la ciutat.

Enguany, els artistes participants són: Txell Alemany, Berta Aleñà, Agit Baqué, José Barranco, Judit Batayé, Laia Calsapeu, Magda Codina, Maria F. Cortés, David del Hierro, Rut Pla del Rio, Isabel Escribano, Gemma Inglés, Inma Jorda, Ricard Jordà, Angels Jubany, Reyes Lobo, Carme López, Catherine Lorton, Margarida March, Marne Martínez, Mario Ollé, Elena Ortega, Miquel Ortega, Gemma Pallès, Marc Prat, Enric Punsola, Ignasi Puy, Ona Puy, Alexandra Quesada, Golly Rectoret, Nuria Riera, Jordi Rierola, Carme Roher, Enric Sabanes, Tomas Safont-Tria, Olga Serral, Assumpcio Subira, Pol Uñó G., Cristina Villa, Marga Viza i Alexandra Zaynuldinova.

La inauguració tindrà lloc el proper 15 de juliol a 2/4 de 7 de la tarda a La Destil·leria.