Nou espai, situat a l’annex del Centre Cívic de Cerdanyola al Passeig de Ramon Berenguer III, s’ha posat en marxa l’Espai Mataró Connecta.

Aquest equipament té una superfície de 206,64 m², dels quals 178,54 m² són útils. Les tasques de millora han inclòs l’adequació de l’interior, així com l’embelliment de les façanes i la coberta.

L’espai compta amb un vestíbul d’accés, una àmplia sala per a l’oficina d’assistència, un lavabo accessible per al públic i un altre per al personal, una zona de neteja i serveis, així com una àrea de treball intern.

Hi ha un mostrador (punt 0) per a tràmits sense cita prèvia, quatre punts d’atenció personal per a gestions més complexes i un punt d’autoservei on els ciutadans poden realitzar gestions senzilles com obtenir el certificat de residència, inscriure’s a cursos i activitats diverses o rebre notificacions, entre altres.

El projecte també ha inclòs el mobiliari necessari per a l’adequada funcionalitat de l’espai, mantenint la mateixa estètica de l’Espai Mataró Connecta a la plaça de la Muralla.

Les obres, a càrrec de l’empresa Cosplaan Obras y Servicios Laantit SL, van començar el 11 de novembre amb les tasques de desmuntatge. El cost total de les obres ha estat de 356.456,43 € (IVA inclòs).