Els abonaments de Mataró Bus a preus reduïts, gràcies als ajuts de l’Estat i a les bonificacions de l’Ajuntament, han contribuït a fomentar l’ús del transport públic urbà a Mataró.

La pròrroga dels descomptes fins a finals d’any permetrà que més persones puguin gaudir d’aquesta oportunitat. Amb la T-10 i la T-Rosa com a opcions accessibles, els usuaris han augmentat significativament durant els primers mesos de l’any, demostrant l’èxit d’aquestes mesures promocionals

Inicialment, estava previst que la bonificació dels abonaments acabés el 30 de juny. No obstant això, gràcies a una pròrroga dels ajuts a les entitats locals per part del Consell de Ministres, l’Ajuntament de Mataró va prendre la decisió de mantenir els descomptes fins al 31 de desembre.

Aquesta mesura permetrà que més persones puguin beneficiar-se dels preus reduïts en el transport públic urbà i contribuirà a fomentar la utilització dels serveis de Mataró Bus.

Els resultats d’aquesta iniciativa no s’han fet esperar. Durant els cinc primers mesos de l’any 2023, s’ha observat un augment considerable d’usuaris que opten pels títols de transport amb bonificació en comparació amb els altres títols de Mataró Bus. En concret, l’ús de la T-10 ha augmentat un 19,91% de desembre a maig, mentre que l’ús de la T-Rosa ha experimentat un increment del 11,78% durant el mateix període.

Aquests números demostren que les mesures de bonificació han tingut un impacte positiu en l’ús del transport públic a Mataró.