Durant l’assemblea del PSC de Mataró, on es van avaluar els resultats electorals del passat 29 de maig, Bote va informar sobre les rondes de contacte que els socialistes estan mantenint amb totes les forces polítiques del nou Ajuntament, excepte aquelles considerades radicals.

En la seva intervenció, Bote va destacar tres objectius prioritaris pel govern local. En primer lloc, va manifestar la seva convicció que Mataró té un futur prometedor i ha de liderar la comarca, ser un referent a la regió metropolitana, Catalunya, Espanya i Europa. L’alcalde va posar èmfasi en la importància de continuar impulsant la transformació urbana i aconseguir una ciutat connectada.

En segon lloc, Bote va posar de relleu el repte de la seguretat i la convivència, subratllant que la seguretat ciutadana és garantia de drets i llibertats, i es va comprometre a mantenir la tranquil·litat ciutadana.

Finalment, el candidat va destacar la importància de la prosperitat de Mataró, generant ocupació digne i riquesa redistribuïble, modernitzant l’economia i millorant la competitivitat. Bote va remarcar la formació com a element fonamental per aprofitar les oportunitats dels nous sectors econòmics.

Bote va concloure la seva intervenció fent una crida a formar un govern ampli i estable, capaç d’oferir grans acords de ciutat a totes les forces polítiques i agents socials.

Núria Padilla, primera secretària del PSC de Mataró, va informar sobre les primeres rondes de converses amb els partits amb representació municipal. Va destacar la bona sintonia amb Junts per Mataró i En Comú Podem, amb qui s’obriran negociacions per assolir un ampli acord. També va mencionar que han mantingut converses amb ERC i el PP, amb els quals mantenen una relació adequada, malgrat les diferències.