El Partit Popular ha aprovat avui la seva llista per a les eleccions generals del pròxim 23 de juliol, que inclou al President i nou Portaveu del PP a l’Ajuntament de Mataró en el lloc 15.

La direcció provincial i autonòmica del Partit Popular aposta així per Escribano, després de la intensa campanya realitzada durant l’últim any i que va culminar amb el retorn del PP a l’Ajuntament de Mataró, passant del 3,7% dels vots obtinguts el 2019, a l’8,7% obtingut a les eleccions del passat 28 de maig.

Escribano ha agraït al partit la seva inclusió a la llista i ha mostrat el seu ferm compromís de treballar perquè Feijóo sigui el pròxim President d’Espanya, de qui diu que “és l’únic que pot tornar la dignitat a Espanya, amb un govern centrat en els problemes que veritablement preocupen als ciutadans, com la creació d’ocupació, els problemes d’accés a l’habitatge o els greus problemes d’inseguretat que pateixen moltes ciutats com és el cas de Mataró”.