Vilassar de Dalt es converteix un any més en l’epicentre mundial de la fotografia analògica gràcies al Festival Revela’t, que ofereix un programa d’exposicions amb artistes internacionals i locals i una àmplia gamma d’activitats. Aquest esdeveniment, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, tindrà lloc del 3 al 18 de juny.

Sota el lema “Camins”, aquesta edició del festival, amb una destacada trajectòria de més d’una dècada, ha aconseguit guanyar-se el reconeixement internacional com a una cita imperdible per als amants de la fotografia artística analògica. Com a homenatge al fotògraf Ramón Masats, es presentarà l’exposició titulada “Visit Spain”. A més, es lliurarà el distintiu de Plata del festival i es realitzarà una interessant conversa entre el comissari de l’exposició, Chema Conesa, i Sonia Masats, filla del fotògraf. En una novetat per aquest any, Revela’t s’obrirà per primera vegada a la fotografia de moda amb l’exposició inèdita “Orography of the road”, a càrrec del reconegut fotògraf espanyol Manuel Outumuro.

A més d’aquests destacats artistes, la programació inclou altres figures rellevants com la fotògrafa nord-americana Barbara Bosworth, coneguda internacionalment pel seu treball en el camp del paisatge, i Mike Brodie, conegut com a Polaroid Kidd, qui exhibirà una col·lecció d’imatges que reflecteixen la cultura del “train-hopping” que ell mateix ha experimentat.

El cap de setmana principal del festival tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 de juny, i inclourà la inauguració oficial, una fira comercial, mercats, xerrades, tallers i activitats per a tota la família. A més, durant tot el festival, es realitzaran activitats lúdiques complementàries els caps de setmana, visites guiades, gimcanes i photowalks, entre altres propostes.

L’entrada general permet accedir a les exposicions durant tot el període del 3 al 18 de juny (gratuïta per als menors de 15 anys), i també es brinda l’oportunitat de reservar una visita guiada per a un dia i una hora específics. Amb aquesta completa oferta artística i cultural, el Festival Revela’t continua consolidant-se com una cita imprescindible per als amants de la fotografia analògica i artística en tot el món.