Aquest estiu, el Maresme es converteix en el lloc de trobada per als amants de la música, amb una gran varietat de festivals i esdeveniments programats en diferents municipis de la comarca.

Des de festivals de jazz fins a concerts de música clàssica, folk, rock, havaneres i altres gèneres, hi ha propostes per a tots els gustos i preferències musicals.

Els festivals de música al Maresme ofereixen una experiència única a través dels seus escenaris i espais d’actuació, com ara platges, boscos, grutes i més. Destaquen el Festival Jazz Galet Club, el Cicle de Concert Rosa Sabater, el Calella Folk Festival, el Músics en Residència XIII Festival de música de cambra del Maresme, el Festival Poesia i +, l’Screamin’ Festival, les havaneres mexicanes a Calella, el Canet Rock, les Nits de Veu, el Psychobilly Meeting, el Cicle de Música de Cambra La Modesta i el Festival de Jazz d’Arenys de Mar.

En aquests esdeveniments, es podran gaudir de les actuacions d’artistes destacats i emergents, oferint una gran diversitat musical i creant una atmosfera única per als assistents. Sigui quin sigui el teu estil musical preferit, trobaràs una proposta a mida al Maresme aquest estiu. No deixis passar l’oportunitat de viure la música en directe en un entorn incomparable.