El cicle musical NITS DE VEU arriba a la seva tercera edició. Els jardins de Can Maristany, situats a l’Escola Municipal de Música de Premià de Mar, seran l’escenari per a aquesta experiència musical que tindrà lloc els dies 1, 15 i 22 de juliol.

El cartell està format per les actuacions de Laia Llach, Manu Guix, Edna Bravo & Daniel Ocon, Belén Bandera, Mireia Vilaseca i Magalí Sare & Manel Fortià. El cicle dona suport als artistes locals, incloent-hi la premianenca Belén Bandera, que presentarà el seu nou disc, així com a Edna Bravo & Daniel Ocon, estudiants de l’Escola Municipal de Música de Premià de Mar, i l’allenca Mireia Vilaseca.

Amb la veu com a protagonista principal, NITS DE VEU promet oferir una vetllada inoblidable amb dues actuacions per nit. El públic tindrà l’oportunitat de gaudir d’un ambient estiuenc i d’un entorn excepcional, allunyat dels escenaris tradicionals. Als jardins de Can Maristany hi haurà servei de begudes i food truck per a complementar l’experiència.

Les entrades per a cada jornada del cicle tenen un preu de 10 € en la venda anticipada i 12 € el mateix dia dels concerts. Les portes s’obriran a les 20 h, el primer concert començarà a les 20:30 h i el segon concert a les 22 h