Avui s’ha fet la presentació de la tercera edició del POSIDÒNIA FEST, el festival de música que té lloc al Port de Mataró els dies 31 d’agost, 1 i 2 de setembre.

El cartell d’aquest any està format per les actuacions de Pau Brugada, Celeste Alías, Arnau Obiols, Albert Pla, Mar Grimalt i Pol Batlle & Rita Payés. A més, pel segon any consecutiu, el festival inclourà tres propostes musicals del Maresme, seleccionades a través d’una convocatòria oberta, per actuar a l’escenari situat al Parc Maresme.

Aquesta zona també acollirà el servei de begudes, les entitats col·laboradores, les empreses patrocinadores i l’exposició de l’Associació Sant Lluc per l’Art.

La principal novetat d’aquesta edició del POSIDÒNIA FEST és que els concerts del dijous 31 d’agost seran gratuïts i oberts a tothom. Per als altres dies, les entrades es podran adquirir al preu de 18€ per jornada, i estaran disponibles a través de la pàgina web del festival: www.posidoniafest.cat.

Convocatòria per als artistes del Maresme

Amb l’objectiu de fomentar i promoure el talent local, el POSIDÒNIA FEST convida els artistes del Maresme a presentar les seves propostes musicals. Les bases, instruccions i terminis d’inscripció es troben disponibles al web del festival, i les sol·licituds es podran enviar fins al 30 de juny. Els noms dels artistes seleccionats es revelaran el 10 de juliol, i cadascun d’ells actuarà en una de les tres jornades de concerts, acompanyant els altres artistes i completant la programació del festival.

Parc Maresme

Un espai encantador amb l’Escenari Maresme com a centre d’atenció, servei de begudes, col·laboracions d’entitats col·laboradores, empreses patrocinadores i una exposició de l’Associació Sant Lluc per l’Art, que presentarà una obra única sobre teles de grans dimensions que representarà un bosc submergit.