L’operatiu realitzat a l’estació i a dos bars del barri de Mataró també va tenir com a objectiu identificar 11 individus per possessió de drogues i 2 més per tenir objectes perillosos.

La Policia Local de Mataró i els Mossos d’Esquadra van unir forces per dur a terme una nova operació policial conjunta, focalitzada en aquest cas al barri de Cerdanyola i a l’estació de trens de rodalia. Aquesta acció va ser el resultat de la col·laboració entre els dos cossos policials per a exercir pressió en els punts més conflictius de Mataró, en termes de delinqüència, incivisme i problemes de convivència.

Segons les xarxes socials, l’operatiu es va dur a terme el divendres passat, dia 26, i va culminar amb un total de 4 detinguts, un per tenir una ordre judicial pendent, un per resistir-se a l’autoritat i dos per causar danys.

A més, es van presentar 11 denúncies per possessió de drogues, com a resultat de les trobades durant els registres i identificacions realitzats a un total de 45 persones. A dos d’elles, a més, se’ls va denunciar per tenir objectes perillosos, sense que la policia hagi especificat quins objectes són.

L’estació de trens de rodalia i els seus voltants s’han convertit en un dels llocs més insegurs de Mataró, a causa de la presència de lladres especialitzats en el robatori de pertinences com ara telèfons mòbils, mitjançant l’ús de força oportuna. Fa uns anys, es van organitzar patrulles ciutadanes durant les postes de sol i les nits, amb l’objectiu de protegir els passatgers que tornaven a casa dels robatoris.

Aquest tipus d’operatius, que es realitzen amb freqüència pels Mossos d’Esquadra i la Policia Local, amb el suport ocasional de la Policia Nacional en temes d’estrangeria, han experimentat un increment en els últims anys a Mataró i s’han reforçat des de finals de l’any passat amb patrulles conjuntes motoritzades dels dos cossos policials, amb l’objectiu de fer front als delinqüents reincident que solen concentrar-se en zones com Cerdanyola i Rocafonda, així com en altres punts de la ciutat.