En marxa el torneig Internacional Ciutat de Mataró de tennis, que està disputant-se actualment la fase final. 16 tenistes de diferents països es troben enfrontant-se per guanyar la segona edició mataronina del torneig ITF, que es celebra fins diumenge dia 28 a les instal·lacions del Club Tennis Mataró.

● Sánchez Izquierdo supera el britànic Stephens i Mas de Ugarte diu adéu

Durant tot el dia hi ha diversos partits simultanis en cinc pistes, que mantenen les condicions òptimes malgrat la presència de pluges aquests dies. Ara només queden 16 dels 32 tenistes que van aconseguir classificar-se per a la fase final, i també està en marxa el torneig de dobles.

Destaca la victòria del català Sánchez Izquierdo, qui es va imposar còmodament a Zach Stephens (6-1, 6-1) i ara haurà de demostrar el seu potencial contra el xinès Fajin Sun, que va eliminar Àlex Martínez a la primera ronda (6-4, 6-0). Un altre dels favorits és el rus Kachmazov, qui va superar Jordi Mas de Ugarte sense contemplacions (6-1, 6-1).

● 16 tenistes classificats per a la següent fase

A partir d’ara, es jugaran més partits per aconseguir una plaça als quarts de final: el grec Sakellaridis enfrontarà el seu potencial amb Kachmazov. També són destacables altres enfrontaments com el duel entre Blach i Chazal, el partit entre els espanyols Jordi Sanchís i Barreto Sánchez, el partit entre l’italià Iannaccone i el peruà Buse, i el duel entre el peruà Bueno i el tennista de Hong Kong Coleman Wong.

Cal destacar també els enfrontaments entre Kang i Rocha, el Ferrari-Vallejo i el ja esmentat Sun-Sánchez Izquierdo.

● Entrada gratuïta i opció de veure els partits en streaming

Tots els partits tenen entrada gratuïta. Des del club estan content amb l’assistència i l’interès del públic. A més, existeix l’opció de veure els partits en streaming a través del lloc web de l’entitat, clubtennismataro.cat.