El Partit Popular de Mataró denuncia que els radicals han assenyalat amb una diana els cartells electorals del seu candidat a l’alcaldia juntament amb la paraula “fora”.

“És intolerable que en democràcia intentin amenaçar-nos assetjant-nos amb una diana en la nostra cara, no deixarem de defensar la llibertat i una ciutat que s’allunyi de l’odi”, afirma Cristian Escribano.

A més, el PP de la localitat rebutja el comportament dels radicals que han arrancat els cartells electorals del partit en multitud de carrers com ara el carrer Europa, Cerdanyola, Rocafonda i Pla d’en Boet.

“Defensem la convivència i el respecte a tothom, pensin el que pensin, perquè aquesta és la base de tota democràcia. Piquen a l’ossament els que creuen que amb les seves amenaces romandrem callats. Només treballem per recuperar Mataró, i això a alguns els molesta”, conclou Escribano.