En el marc de la campanya electoral, Salvador Illa, Primer Secretari del Partit Socialista de Catalunya, va desplaçar-se fins al barri de Rocafonda a Mataró. Acompanyat per David Bote, candidat a l’alcaldia de Mataró pel PSC, Illa va posar de relleu la importància de recuperar la Llei de Barris i va expressar el seu suport a les millores en matèria de seguretat i ampliació de l’Hospital de la zona.

Durant la seva visita, Bote va agraïr la presència d’Illa a Rocafonda i va recordar la transcendència històrica d’aquesta zona en la tramitació de la Llei de Barris. El candidat socialista va subratllar les necessitats del barri en matèria de seguretat i va destacar el suport continuat de Salvador Illa en aquesta qüestió.

Bote va fer memòria que el grup socialista va donar suport a una iniciativa al Parlament de Catalunya per millorar la seguretat i lluitar contra les ocupacions il·legals. A més, va posar èmfasi en les negociacions dels pressupostos de la Generalitat i en les possibilitats d’ampliar la Residència de Cerdanyola i altres projectes destinats a millorar la vida dels ciutadans de Mataró en àmbits com la prosperitat, la seguretat, els serveis públics i la rehabilitació d’habitatges.

Salvador Illa va remarcar que els socialistes continuaran desenvolupant la campanya electoral amb respecte, defensant la política com un servei públic útil. Va fer una crida a la màxima mobilització, tant dels votants habituals del PSC com dels que no ho han fet en els darrers anys. Illa va subratllar la importància de canviar l’enfocament a Catalunya, impulsant la unitat i la col·laboració.

Amb aquestes declaracions i propostes, el Partit Socialista busca obtenir el suport dels ciutadans de Mataró en les properes eleccions municipals i treballar per a la millora de la ciutat des de l’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya. L’objectiu és abordar les preocupacions locals i promoure un marc de govern basat en la prosperitat, la seguretat, els serveis públics de qualitat i la revitalització de l’habitatge. A través d’aquesta visió, es pretén forjar una comunitat cohesionada, col·laborativa i amb una visió de futur per a Mataró.