Sergi Morales, candidat d’En Comú Podem Mataró, ha rebut un ampli suport de més de 160 persones en un manifest de suport a la seva candidatura per a les properes eleccions municipals de Mataró, que tindran lloc el proper 28 de maig. El manifest destaca la necessitat de votar per a “un govern d’esquerres que guanyi un futur de justícia, progrés i esperança” i expressa suport a Sergi Morales com a candidat a l’alcaldia de Mataró.

Entre els signants del manifest es troben personalitats com Carles Estapé, expresident d’Òmnium Maresme, Beatriz Ballestín, professora d’Antropologia de la UAB, Salvador Milà, exconseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, i Sara Moreno, sociòloga. L’acte de presentació del manifest ha comptat amb la presència de Jaume Asens, portaveu del grup d’En Comú Podem al Congrés dels Diputats, qui ha destacat la importància de les candidatures dels comuns en la lluita contra l’extrema dreta i ha expressat la confiança que Sergi Morales representarà la transversalitat i la pluralitat necessàries per aconseguir els millors resultats de la història d’En Comú Podem Mataró.

El manifest també ha rebut suport de diverses personalitats locals, com professors, professionals de diferents àmbits, activistes veïnals i membres destacats de l’esquerra mataronina. Aquest suport divers i plural demostra el fort recolzament a Sergi Morales i el seu posicionament com el principal candidat de l’esquerra mataronina en aquestes eleccions.

L’objectiu d’En Comú Podem Mataró és treure els millors resultats de la història del seu espai polític, ja que consideren que representen la pluralitat de la ciutadania i les seves necessitats. Amb aquest suport massiu, esperen guanyar les eleccions municipals i poder impulsar un canvi en la ciutat en base als valors de la justícia social, el progrés i l’esperança.