La candidata de Ciutadans (CS) a l’alcaldia de Mataró, Cristina Sancho, ha presentat aquest passat divendres la proposta de rehabilitar les antigues naus industrials de Mataró com ara Can Marfà, Vapor Gordils o La Farinera perquè puguin servir com a seu per a noves empreses o projectes emprenedors.

La candidata liberal ha advertit que “Mataró és una de les ciutats catalanes amb més de cent mil habitants amb la taxa d’atur més alta.

Hem d’incrementar el nombre d’empreses presents a la ciutat per reduir la taxa d’atur a Mataró i tornar a generar dinàmiques econòmiques actives en el nucli urbà”.

En aquest sentit, Sancho ha explicat que “el Tecnocampus té pràcticament totes les instal·lacions per a empreses ocupades i necessita espais per acollir les noves.

Per això, proposem que aquestes noves instal·lacions rehabilitades per a empreses i joves emprenedors les gestioni el propi Tecnocampus”.

A més, la candidata de CS a Mataró ha destacat la proposta per posar en marxa la targeta “Mataró Actívate”, una targeta amb l’objectiu de fomentar el comerç, “on en cada compra l’usuari acumularia punts per canviar-los per assistència a esdeveniments culturals i esportius”.

A més, la candidata Cristina Sancho ha proposat la gratuïtat durant la primera mitja hora d’aparcament a les zones comercials.