El Club Tennis Mataró organitza el Torneig Internacional Ciutat de Mataró, amb la participació de 32 tennistes individuals i 16 parelles en dobles. L’objectiu és crear un torneig d’alt nivell, amb un enfocament especial en els joves talents. Alguns jugadors destacats que hi participaran són Álvaro López San Martín, Remy Bertola i Àlex Martí Pujoltas. Lamentablement, Juan Ignacio Londero, classificat dins del top 50 de l’ATP, no podrà assistir per problemes físics després d’haver superat una greu lesió.

La fase prèvia del torneig comença el 21 de maig, mentre que el quadre final tindrà lloc a partir del 23 de maig. Aquest torneig ofereix una gran oportunitat als jugadors nacionals, com Jordi Mas, per afrontar els millors talents emergents i progressar en el seu desenvolupament professional. El torneig també busca proporcionar una experiència similar a Roland Garros a petita escala i descobrir el futur talent del tennis.

El Club Tennis Mataró obre les portes als aficionats perquè puguin gaudir dels partits de manera gratuïta i transmet els partits del quadre final en streaming a través del seu lloc web. El torneig ofereix premis per un valor total de 25.000 dòlars i l’organització ha invertit 45.000 euros per a la seva realització, sense ànim de lucre.

L’esdeveniment compta amb el suport de l’Ajuntament de Mataró, la Diputació de Barcelona, les Federacions espanyola i catalana de tennis, així com diversos patrocinadors i col·laboradors, com Avanza Sports, Maytoni, Mapfre, Head i Pau Muñoz Fisioteràpia. El Club Tennis Mataró agraeix la participació dels voluntaris que contribuiran al bon desenvolupament del torneig.