L’exposició “Una mirada al Mar” de MARTA CANALS serà inaugurada el proper divendres dia 26 de maig a les 19h a la Delegació al Maresme del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona (CATEB) situada a la Plaça de Can Xammar, 2.

“A través de ‘Una mirada al mar’, MARTA CANALS ens mostra una selecció de paisatges que combinen els elements externs i interns, fusionant la reflexió i els sentiments per crear un tot amb l’objectiu de comunicar emocions.

El silenci, la contemplació i l’acte de respirar profundament omplen tot el meu ésser. Hi ha una connexió total amb la natura, i aleshores, la necessitat d’expressar el que sento m’envaeix.

És en aquest punt on comença el procés creatiu, on el pensament flueix a través dels colors, la llum i l’atmosfera d’aquests paisatges que m’han captivat i m’han fet prendre consciència d’aquesta part espiritual que resideix dins de nosaltres.

És un procés complex per arribar al lloc que vull, perquè aquesta bellesa que contemplo tingui ànima.”