El president del PSC de Mataró i regidor, Xesco Gomar, ha manifestat avui la seva indignació pel tancament d’una línia d’educació infantil al CEIP de La Llàntia, anunciat pel Govern de la Generalitat per al proper curs.

El regidor del psc ha qualificat aquesta decisió com a inacceptable i ha assenyalat Simó López Xirau, número tres de la llista d’ERC a Mataró i delegat actual dels Serveis Territorials del departament d’Educació al Vallès i al Maresme, com a corresponsable d’aquesta determinació.

Ha expressat el seu interrogant sobre el perquè de la seva autorització per al tancament, recordant que el conseller d’Educació de la Generalitat va prometre no tancar aules que no compleixin les ràtios mínimes per al proper curs.

Davant la indignació per trencar aquesta promesa i les queixes de la comunitat educativa i els veïns de La Llàntia, Gomar ha qüestionat si el Sr. López Xirau farà alguna cosa per solucionar-ho i assenyalant també al candidat d’ERC, Pim Camprubí, de com pretén resoldre els problemes educatius de Mataró.

Gomar ha donat suport a l’alcalde de Mataró en la seva demanda d’explicacions per carta al conseller d’Educació.

L’alcalde recorda que el regidor d’Educació de Mataró ja havia expressat el seu desacord en una reunió anterior.