Junts per Mataró proposa que l’ajuntament prengui les mesures necessàries des del punt de vista legal i comptable per proporcionar assistència econòmica a la UE Mataró-Homs i permetre-li participar en la lliga LEB Plata. És important entendre que aquest suport serà retornat pel club a l’ajuntament.

Després de l’ascens de l’equip de bàsquet Mataró-Homs a la lliga LEB Plata, organitzada per la Federació Espanyola de Bàsquet, és necessari obtenir l’aval de la federació i pagar la quota d’inscripció per al club.

Junts defensa la creació d’una Agència d’Esponsorització per facilitar als clubs esportius la cerca de suports econòmics que els permetin dur a terme les seves activitats i fer front a reptes com la situació actual de la UE Mataró-Homs. Considerem que és de l’interès de la ciutat que aquest equip pugui competir a la lliga LEB Plata.