L’objectiu és crear un espai públic acollidor i accessible per a la ciutadania, a la vegada que net i segur. El candidat socialista, David Bote, ha presentat aquest dimecres al matí les propostes en la cruïlla de l’Avinguda Amèrica i l’Avinguda Perú.

El candidat a l’alcaldia del PSC, David Bote, ha exposat les propostes per a l’espai públic de Mataró en un acte celebrat a l’Avinguda Amèrica i l’Avinguda Perú. Bote ha reafirmat el compromís del seu govern per aconseguir un espai amable, de qualitat, net i segur per a la ciutadania. En aquest sentit, ha destacat la reurbanització de la ciutat per fer-la més accessible i garantir la convivència entre vianants i vehicles, citant exemples com les reformes entorn de les escoles i les obres a la rotonda del Cargol a la Nacional II. A més, ha afirmat que continuaran ampliant la xarxa de correcans i els parcs de salut per a la gent gran.

Pel que fa a la neteja, Bote ha defensat l’aposta del seu govern per la recollida selectiva, destacant la implementació de contenidors mòbils al Centre Ciutadà i la recollida porta a porta a vuit urbanitzacions de la ciutat. També ha expressat el desig d’incrementar el pressupost destinat a la neteja de Mataró, instal·lant noves papereres i estenent progressivament el model de recollida selectiva a més àrees de la ciutat.