El cap de llista d’En Comú Podem a Mataró, Sergi Morales, va presentar ahir davant del CAP de Rocafonda, acompanyat de Florentina Rico i Montse Álvarez, les propostes del programa relacionades amb la salut.

Durant la seva intervenció, Montse Álvarez ha reivindicat la lluita dels veïns del barri de Rocafonda per defensar la sanitat pública i exigir la millora del servei del seu CAP.

En aquest sentit, ha destacat que En Comú Podem treballarà per aconseguir que la planificació i l’organització urbanes vagin orientades a la millora de la qualitat de vida i a la promoció de la salut de la ciutadania.

Per la seva banda, Florentina Rico ha explicat que En Comú Podem ha situat com a una de les prioritats accelerar les millores de les àrees bàsiques de Cirera-Molins i Rocafonda, exigint que es dotin de suficients elements de diagnòstic, material mèdic adequat i major nombre de professionals per donar resposta a les noves necessitats del servei.

L’altra gran prioritat de la formació política és assegurar la construcció del nou Hospital d’Atenció Intermèdia.

Sergi Morales ha defensat que l’accés als serveis de salut de qualitat, de manera pública i universal, és un dret de tota la ciutadania.

A més a més, ha volgut destacar l’acord de pressupostos entre el Govern de la Generalitat i el grup parlamentari d’En Comú Podem, que per primera vegada garantia la construcció del nou Hospital d’Atenció Intermèdia.

Així mateix, s’ha compromès a reduir la contaminació i, per tant, millorar la qualitat de l’aire per millorar la salut de la ciutadania.

També ha destacat que promourà hàbits de vida saludables potenciant els parcs de salut i l’anella verda de la ciutat. Finalment, ha defensat la necessitat d’un pla per retirar l’amiant encara present a molts edificis, que tingui el suport de la Generalitat.