La guitarrista i cantautora basca Amaia Miranda presentarà el seu primer llarga durada, “Cuando se nos mueren los amores”, el proper dijous 18 de maig al Bar del Cafè Nou.

Aquest concert de folk íntim i artesanal forma part de l’Escenari Off, que s’acaba per aquesta temporada.

El Bar del Cafè Nou ofereix una programació cultural diversa, que aposta pel talent local i comarcal i que s’adapta a les diferents realitats de la ciutat, en les diferents estacions de l’any.

La programació de l’Escenari Off, que pretén acostar propostes culturals emergents de gran qualitat al públic, visibilitza el talent de la comarca i aposta per artistes de gran talent, com Amaia Miranda.

La seva música s’ha enregistrat a casa, en directe i sense talls, utilitzant des de micros de cinta fins al telèfon mòbil. Les lletres senzilles i poètiques parlen de les emocions que provoca l’arribada de l’edat adulta i la incertesa.

El Bar del Cafè Nou és un restaurant que combina un compromís per la inclusió laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i col·lectius en risc d’exclusió social amb una oferta cultural oberta a tothom.

El proper esdeveniment serà un vespre d’arts escèniques anomenat pART el divendres 30 de juny, una proposta cultural inspirada en el format de cabaret escènic de l’Art Pista celebrat al mateix espai als anys 80.