La Coordinadora de Polítiques LGTBI d’Esquerra Republicana ha denunciat els atacs d’odi LGTBI-fòbic patits per la seva companya Sílvia Sàiz, candidata republicana a Mataró, i ha cridat a la resta de forces polítiques a lluitar contra aquesta actitud en la campanya electoral.

Des del passat 26 d’abril, dia de la Visibilitat Lèsbica, en què es va anunciar la seva incorporació al número 12 de la candidatura republicana liderada per Pim Camprubí a la capital del Maresme, Sílvia Sàiz ha rebut insults i atacs per la seva orientació sexual i expressió de gènere a través de les xarxes socials.

Aquesta violència i discriminació intolerables, sovint amagades rere l’anonimat i carregades d’odi, atempten contra la diversitat sexual i de gènere.

Davant de la irrupció del feixisme als Ajuntaments, la Coordinadora de Polítiques LGTBI ha cridat a les forces polítiques democràtiques a lluitar i denunciar qualsevol forma de violència, discriminació o atac LGTBI-fòbic durant aquesta campanya electoral.