Una quinzena d’empreses que formen part de Maresme Events han participat en una jornada de networking dirigida al sector del turisme de reunions. Tota la informació a la nota de premsa adjunta, a més de talls de veu dels participants i fotografies.

L’objectiu ha estat donar a conèixer les diferents activitats i empreses MICE del Maresme, per tal que es puguin complementar i millorar les seves propostes per desenvolupar productes i experiències plegats.

Un dels participants, Pep Rubio, de l’empresa Filma-T, ha valorat la jornada com a “molt interessant, hem fet contactes nous del Maresme: hotels, cases rurals… tot tipus de persones amb les quals va molt bé conèixer-nos i és recíproc. La reunió ha estat molt ben portada per una coach que ens ha fet activitats per trencar el gel”.

Una altra de les assistents ha estat Maria Garçon, de Show for Venue, qui afirma que “la jornada d’avui m’ha semblat molt interessant, molt productiva. Hem fet molta pinya i ha estat molt gratificant en conjunt amb tots els proveïdors que han vingut”.


L’acte s’ha celebrat aquest dilluns, 24 d’abril, al TecnoCampus de Mataró. Una de les seves responsables, Mariancel•la Valls, va agrair al Consorci de Turisme del Maresme la confiança dipositada en els espais de reunions i congressos del TecnoCampus.

La bona acollida i valoració de la jornada donen peu a programar noves formacions per seguir engrescant i acompanyant el sector del turisme de reunions de la comarca.