Cristina Sancho i Jose Molero tornen a encapçalar la llista de Ciutadans a Mataró i incorporen nous perfils d’àmbits molt diversos amb l’intenció de millorar els resultats de les passades eleccions.

Ciutadans Mataró ha donat a conèixer els deu primers llocs de la seva llista electoral per a les pròximes eleccions municipals del mes de maig. Des de la formació taronja assenyalen que es tracta d’una “llista transversal de perfils molt diversos com a seguretat, economia, educació, sanitat, economia circular, gestió de projectes informàtics… Una llista disposada per a governar i gestionar els principals problemes de la ciutat”.

Des de la formació liberal han assenyalat que han renovat més de la meitat de la llista electoral amb noves incorporacions per a “reforçar així el treball fet des del grup municipal aquest mandat i ajudar a revertir els greus problemes d’inseguretat, incivisme i ocupacions que sofreix Mataró i donar un impuls a l’economia de la ciutat”.

Cristina Sancho i Jose Molero tornen a encapçalar la llista electoral de CS en primera i segona posició. En tercera posició trobem a Angélica Lozano, en quarta posició a Arnau Serrano Nogueras i en la cinquena posició a Rafa Serrano Téllez. En la sisena posició Maria Ángeles Vázquez Vázquez, en la setena posició Ulisses *Agudo Torrijos i en la vuitena posició trobem a Juan Manuel Quintero Orrequia. Tanquen aquesta llista dels deu primers Ana Barea com a número nou i Laura Sancho Lora com a número deu.