Acompanyats dels diputats Aina Vidal i Lucas Ferro, Sergi Morales va presentar a les persones que l’acompanyen a la llista en un acte a l’Ateneu de la Fundació Iluro.

Dissabte 15 d’abril, la candidatura d’En Comú Podem Mataró va presentar les persones que acompanyaran Sergio Morales a la seva candidatura. A l’Ateneu Centre Cultural també hi van assistir la diputada al Congrés Aina Vidal i el diputat al Parlament Lucas Ferro, que van reivindicar el caràcter unitari que té l’esquerra transformadora a Mataró.

Sergi Morales va dir: “Podem aconseguir el millor resultat de la nostra història, tenim fins les eleccions per donar a conèixer el programa i la candidatura que són els millors i si sumem lluites, partits i esperances guanyarem”

En el seu discurs, Sergi Morales va posar en valor que el 60% de la candidatura són dones. Que gairebé la meitat de les persones que formen la llista són persones independents, activistes procedents dels moviments socials de la ciutat i procedents de tots i cadascun dels barris de Mataró. Persones que provenen dels moviments socials, associacions veïnals, organitzacions ecologistes, de l’esport, del món sindical, de la lluita feminista, del món de la cultura i l’educació, de l’economia social, del comerç i de la lluita pel dret a l’habitatge.

Al final de l’acte, Morales va recordar a l’assistència la necessitat de fer conèixer la candidatura i el programa electoral “perquè són els millors”, cosa que ha de permetre a En Comú Podem ser més gent i tenir més força al consistori mataroní per desenvolupar les polítiques transformadores que necessita la ciutat.

La candidatura d’En Comú Podem Mataró i que es va presentar formalment el dissabte la formen les persones següents:

 1. Sergi Morales Díaz
 2. Sarai Martínez Vega
 3. Miquel Canal de Torres
 4. Luisa Méndez Ortiz
 5. Flori Rico Cortés
 6. Alejandro Páez Jiménez
 7. Antonio Ruiz Díaz
 8. Noelia Rodríguez Clavellina
 9. Montse Álvarez Mela
 10. Mariona Noè Colomer
 11. Maria Navarro Merchán
 12. Nghansou Seydi Biaye
 13. Esther Romero Navas
 14. Quim Ponce Urquía
 15. Ana García Granados
 16. Josué Salazar Montaño
 17. Carolina Huelva Osuna
 18. Ruper Muñoz Rodríguez
 19. Ana Gómez Cantador
 20. Aissatou Gaye Ba
 21. Marta Castillo Ramos
 22. Carol García Cantero
 23. Juan Manuel Álvarez López
 24. Remei Merchán Cienfuegos
 25. Juan Roldán Ruiz
 26. Sergi Solís García
 27. Teresa Cortina Cirera

Suplents:

 1. Paco Jiménez Pérez
 2. Carmen Ortega Company
 3. Pablo Morales Morago
 4. Flora Rodríguez Caparrós
 5. Josep Illa Ximenes
 6. Quiti Guirao Abellán
 7. Antonio Rodríguez Avellaneda
 8. Montse Dalmau Martínez
 9. José Porras Barros
 10. Carmen Pérez García