La jove candidata Marta Moya va destacar que els socialistes continuaran “impulsant la Formació Professional, en especial, en l’àmbit de la tecnologia aprofitant el centre educatiu i empresarial Tecnocampus, que ja és un referent en aquest sector.” Moya també va apostar pel sector emergent eSport vinculat a la indústria dels videojocs, també amb el Tecnocampus”.

La primera secretària de la JSC Mataró va afirmar que, des de la regidoria de Joventut, encapçalada per Dani Hurtado, aquest mandat “s’ha complert el 89% de les mesures per a joves que es preveien al programa”.

Per altra banda, l’alcalde i candidat a l’alcaldia pel PSC, David Bote, va recordar que Mataró té prop de 300 habitatges en mans de la SAREB “Em comprometo a acordar amb grans tenidors com la SAREB la cessió d’aquest parc públic per destinar-lo a lloguer social i assequible”.

Bote també va anunciar “nou Sidral a la Plaça d’Espanya, que serà un important punt de referència per a l’emancipació juvenil, objectiu pel qual em comprometo a treballar encara més en el proper mandat”.