Fins a finals de maig, la guingueta de l’Espai Firal del Parc Central s’obrirà els dimarts al matí i els dijous a la tarda com a espai informatiu.

L’Oficina de Tinença Responsable i Benestar Animal (OTRIBA) ha iniciat una campanya informativa per donar a conèixer a la ciutadania els elements més destacats sobre la tinença responsable d’animals de companyia, així com de les colònies de gats urbans.

Aquesta campanya informativa es durà a terme a la guingueta situada a l’Espai Firal del Parc Central, que obrirà els dimarts al matí (de 8.30 a 13 h) i els dijous a la tarda (de 16 a 20 h) fins al 18 de maig; i els dissabtes 15 d’abril i 13 de maig (de 10 a 14 h). El personal de l’OTRIBA atendrà la ciutadania per tal de donar resposta als dubtes més freqüents relacionats amb la tinença d’animals:

  • Tinença responsable d’animals de companyia a les llars i al carrer
  • Àrees recreatives, espais de lliure circulació i platja per a gossos
  • Colònies de gats urbans
  • Cens d’animals: tràmit, documentació necessària i carnet virtual
  • Llicència de gossos potencialment perillosos (GPP): nous imports i com tramitar-la
  • Normativa: informació bàsica sobre la normativa actual i preguntes freqüents sobre el projecte de llei de Benestar Animal (en tramitació)