Esquerra Republicana de Mataró ha presentat aquesta setmana les persones que formaran part de la llista per a les eleccions municipals del pròxim mes de maig.

L’acte va tenir lloc dins el Mercat de la plaça de Cuba, on es van aplegar més d’un centenar de persones per conèixer l’equip d’Esquerra Republicana que vol fer un canvi a Mataró.

El vespre va ser conduït per Anna Salicrú i Carles Porta, actuals regidors i candidats a les pròximes eleccions municipals. Amb un to dinàmic i participatiu van donar pas als familiars, amics o persones properes dels candidats, que van ser qui els van presentar. Perquè tal com va apuntar la presidenta local , Anna Salicrú, “Ningú millor que el nostre entorn pot explicar qui són els candidats i que poden fer per Mataró”. Perquè ningú millor que ells per explicar com són i què poden fer per la Mataró que tots volem.”

L’acte també va comptar amb els parlaments d’algunes persones representatives a la llista: Josep Maria de la Hoz, sindicalista i militant històric, Xixo Delgadillo, candidat, Regina Rigau, candidata del Jovent Republicà, Dori Apolo, candidata i ex capitana del CE Mataró, Magda Cot, candidata, Simó López, candidat i director dels serveis territorials d’educació, Anna Salicrú, candidata, i, finalment, Pim Camprubí, candidat a l’alcaldia.

Camprubí va cloure l’acte remarcant que “Esquerra Republicana presenta una candidatura transversal, diversa, oberta i connectada a tots els barris, associacions, col·lectius i persones de Mataró. També va apel·lar a la mala gestió del PSC a Mataró, que tal com va dir “fa que potencials oportunitats es converteixen en problemes. Ho hem vist en temes com la mobilitat, el comerç, la neteja i el manteniment dels carrers i el transport públic, entre molts altres”. Finalment va fer una crida a “transformar el conformisme amb l’inconformisme, la desesperança amb l’esperança, i la desil·lusió amb la il·lusió, perquè fer el canvi que Mataró necessita només depèn d’Esquerra Republicana”.