El proper1 i 2 d’abril l’Associació Sempervirens Mataró organitza la 43a Fira de l’Arbre i el Medi Ambient al parc central

La fira de l’arbre i el medi  ambient vol convertir-se en un pol d’atracció de visitants, tant professionals com particulars, a través d’una oferta comercial diversa que aglutini els productes més tradicionalment vinculats a la Fira de l’Arbre com les plantes, les flors, els arbres i el material de jardineria, amb altres productes relacionats amb la natura, la sostenibilitat i el medi ambient, l’artesania i l’alimentació i els combini amb els actes de caràcter cultural, de sensibilització mediambiental, gastronòmic i lúdic. 

Els horaris d’obertura al públic es el dissabte de 10:00 a 22:00 hores i diumenge de 10:00 a 20:00

durant el cap de setmana Sempervirens programa diferents activitats per a tots els públics, des de actuacions de grups musicals fins a tallers i contacontes per als infants.

 Els infants podran participar en diferents tallers: de caixes de nius,  sobre el món de les abelles, forestals, podran experimentar  amb peces de fusta, ceràmica, herbes aromàtiques, col·laboraran en una plantada de flors i podran escoltar contes mediambientals.